Katso myös Fazerin verkkosivustojen yleiset käyttöehdot, joita sovelletaan Purkkakaupan ja verkkosivuston käyttöön.

1. Yleistä

1.1. Purkkakauppa (www.purkkakauppa.fi) on Fazer Makeiset Oy:n (jäljempänä “Fazer”) verkkokauppa, joka myy Fazer Xylimax-tuotteita suurpakkauksissa (jäljempänä ”Purkkakauppa” tai ”Palvelu”).

1.2. Nämä sopimusehdot sisältävät Purkkakaupan käyttöä koskevat ehdot sekä tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Ostaessaan tuotteita Purkkakaupasta palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelussa on näitä ehtoja tarkentavia ohjeita.

1.3. Purkkakauppa on ensisijaisesti tarkoitettu yritys- ja yhdistysasiakkaille, joilla on y-tunnus.

2. Henkilötiedot ja niiden käyttö

2.1. Purkkakauppaa käyttävien Asiakkaiden henkilö- ja yritystiedot kerätään ja tallennetaan Fazerin ylläpitämään asiakasrekisteriin. Henkilötietojen käyttö on kuvattu Fazerin tietosuojaselosteessa. Henkilötietoja kerätään pääasiassa Palvelun toteuttamiseksi sekä tuotteiden toimittamiseksi.

2.2. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot sekä pyytää muuttamaan niitä tai poistamaan tiedot rekisteristä kokonaan.

3. Tilaus

3.1. Tuotteet tilataan osoitteesta www.purkkakauppa.fi ilman rekisteröitymistä. Asiakas tarvitsee voimassaolevan Y-tunnuksen tilausta varten.

3.2. Tilaus tulee Fazeria sitovaksi, kun se on erikseen Fazerin toimesta vahvistettu. Fazer pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä tilausta esimerkiksi siinä tapauksessa, Fazerilla on syytä epäillä Asiakkaan maksukykyä. Fazer voi käyttää tätä oikeutta myös tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen. Fazer pyrkii ilmoittamaan Asiakkaalle mahdollisimman pian siinä tapauksessa, että Fazer hylkää tilauksen.

4. Tuotehinnat

4.1. Tuotteiden kulloinkin voimassa olevat hinnat näkyvät Purkkakauppa.fi -palvelun sivuilla. Hinnat sisältävät toimituskulun yhteen osoitteeseen sekä arvonlisäveron 14 % sekä 24% annostelija-automaatista. Mikäli arvonlisäverokantaa muutetaan lainsäädännön tai viranomaisohjeistuksen mukaisesti, on Fazerilla oikeus muuttaa arvonlisävero vastaamaan muuttunutta verokantaa sen voimaantulopäivästä.

5. Maksaminen

5.1. Asiakas voi maksaa verkkokaupassamme laskulla (huom. vaaditaan y-tunnus). Kaikki hinnat sisältävät ALV:n ja käytettynä valuuttana on euro.

5.2 Laskulla maksettaessa maksuehto on 10 päivää netto. Viivästyneestä suorituksesta peritään viivästyskorkoa korkolain mukaisesti.

6. Toimitus

6.1. Tilaukset käsitellään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

6.2 Tuotteet lähtevät Logitri oy:n varastolta Tuusulasta Asiakkaalle. Arvioitu toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksen saapumisesta. Fazer pyrkii parhaansa mukaan arvioituun toimitusaikaan mutta ei vastaa viivästyksistä. Mikäli toimitus viivästyy olennaisesti arvioidusta, on Asiakkaalla oikeus purkaa kauppa. Tehtaan siirtymisestä Karkkilasta Lappeenrantaan johtuen toimituksissa voi esiintyä viivettä.

6.3 Tuotteet toimitetaan Asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas vastaa toimitusosoitteen oikeellisuudesta.

7. Reklamaatiot

7.1 Asiakkaiden tulee tarkistaa toimitus heti toimituksen vastaanotettuaan. Mikäli Asiakas epäilee tuotteessa olevan virheen tai toimituksesta puuttuvan tuotteita, tulee Asiakkaan esittää toimituksiin liittyvät reklamaatiot Fazerille välittömästi tai viimeistään 3 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuotteessa todetaan olleen virhe, Fazer korjaa virheen parhaalla katsomallaan tavalla i) toimittamalla virheettömän tai korvaavan tuotteen virheellisen tilalle, tai ii) purkamalla kyseisen tuotteen kauppa ja hyvittämällä kauppahinta Asiakkaalle.

7.2 Asiakkaalla ei ole oikeutta kohdan 7.1 mukaiseen hyvitykseen, kaupan purkuun tai muuhun korvaukseen, mikäli tuotevirhe tai vahinko on aiheutunut Asiakkaasta johtuvasta syystä tai Asiakkaan virheellisestä toiminnasta. Tällaisina syinä tai virheellisenä toimintana voivat olla, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, tuotteiden väärä käsittely Fazerin ohjeiden vastaisesti, viallisten tuotteiden avaaminen tai mikäli Fazer on toimittanut tuotteen Asiakkaan ohjeiden mukaisesti osoitteeseen, jonka olosuhteet eivät täytä tuotteen säilyvyydelle asetettuja suosituksia.

8. Immateriaalioikeudet

8.1 Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Fazerille tai sen konserniyhtiöille. Sivustolla oleva materiaali (kuten tekstit, kuvat, logot, tavaramerkit ja muu suojattu aineisto) on Fazerin tai sen konserniyhtiöiden omaisuutta. Materiaalien kopioiminen tai käyttö ilman Fazerin lupaa on kielletty.

9. Vastuunrajoitus

9.1. Fazer ei takaa Palvelun häiriötöntä toimintaa. Palvelua koskevat samat rajoitukset kuin Internetiä yleensä, esimerkiksi käyttäjien yhtäaikaiset yhteydenotot voivat ruuhkauttaa Palvelua ja vaikuttaa sen käytettävyyteen. Fazer ei vastaa siitä, jos Asiakkaan tilaus ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi. Fazer ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä. Lisäksi Fazer ei ole vastuussa kuljetuksissa tapahtuvista virheistä.

9.2. Fazer ei vastaa välillisistä vahingoista. Fazerin vastuu rajoittuu kaikissa tapauksissa virheellisten/viivästyneiden/puuttuneiden tuotteiden arvoon.

10. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

10.1. Mahdollisiin Asiakkaan ja Fazerin välisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

11. Palveluntarjoajan tiedot

11.1. Fazer Makeiset Oy, Y-tunnus 0728786-8, Fazerintie 6, 01230 Vantaa

12. Yhteystiedot

12.1 Saat meihin yhteyden sähköpostitse: purkkakauppa@fazer.com

www.fazer.com